Lite pirrigt såklart

Har i skrivande stund lite svårt att sova. Är helt upprymd av tanken att det endast är 3 dagar kvar tills flyget mot Sri Lanka går. Efter all väntan återstår endast 3 dagar. Riktigt mäktigt.
 Det senaste dagarna har gått åt till packning och lite förberedelser inför resan, gäller verkligen att man är smart när det gäller packningen med det lilla utrymmet man har. 
 
På självaste nyårsafton, alltså på torsdag går tåget mot Köpenhamn där vi ska spendera en natt på hotell för att ladda upp inför flygresan som väntar oss dagen efter. Jag har lovat lite nära och kära att försöka uppdatera lite då och då så ni kan följa med oss lite på vårt äventyr. Står inte allra högst på listan men något inlägg ska man nog kunna klämma in ibland :)
 
Vårt första resemål blir som ni kanske redan förstått Sri Lanka. Av det jag förstått ska det vara ett land med härliga människor, fin grönskande natur, massa kultur och god mat. Detta blir det första asiatiska landet jag sätter min fot i och jag är så taggad på att få känna på klimatet på andra sidan jorden. Tror Sri Lanka blir ett perfekt första resmål! 
 
 
Vårt andra resmål på resan blit Vietnam, hit kommer vi flyga från Sri Lanka. Här kommer vi hänga i Ho chi
min city och förmodligen åka ut till en riktigt vacker ö. Planerna är väll inte helt spikade men det är vad vi pratat om oså får vi se hur det blir. Tanken är att vi ska stanna i ca två veckor, men som sagt det är ju svårt och säga :) 
 
Fortsättning följer... 
 
Nu ska jag återgå till min sömn och förhoppningsvis drömma lite om Asien (Som snart blir verklighet). Imorgon väntas mer packning och en runda på stan. 
 
Ha det fint!