Saker jag behöver bli bättre på...

*  Plugga 
Är verkligen sämst på att plugga. Ni kanske tror jag är effektiv när det gäller skolan men icke. Förr hade jag ändå motivation till att plugga, få bra betyg o allt dedär. Nu känner jag bara att allt som har med skolan och göra är skit, jobbigt, onödigt och stressande. Måste försöka få upp lite motivation de sista som är kvar nu, 71 dagar kvar till studenten nu. Det är fan inte länge.
 
* Spara pengar 
Måste bli bättre på att spara pengar. Tror jag ska göra på en strikt budget där jag lägger in exakt vad jag får spendera pengar på och vad jag kan spendera mindre pengar på. Pengar är viktigt och jag måste lära mig att det är inget som växer på träd utan det är något man får jobba för. 
 
* För snäll 
Tror det eller ej men jag är faktiskt en ganska snäll person, ibland lite för snäll kanske. Det är bra och vara snäll och ställa upp på varandra men ibland kan jag känna att man är lite för snäll. Ibland kan jag känna att ger så himla mycket till andra men får så lite tillbaka, då snackar jag inte pengar utan andra saker. Jag måste bli bättre på att stå upp för mig själv och säga ifrån helt enkelt.   
 
* Tro på mig själv
Jag är ganska duktig på att tänka att jag inte klarar av saker. Iställer för att tänka att jag kommer klara detta så tänker jag istället att jag aldrig kommer klara detta. Vet att det är helt fel tanke och att allt går mycket bättre om man tänker positivt. Det är något jag får bygga upp för jag tror livet blir mycket roligare om man tror på sig själv.